Τετάρτη 28 Μαΐου 2008

ΠΗΡΕ ΟΥΑΛΑΣ Η ΜΠΕΝΕΤΟΝ ΠΑΡΑ ΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΤΟΥ ΑΡΗ

Παρά το γεγονός ότι ο Αντρέα Ματσόν ήθελε να τον φέρει στον Άρη, ο Σι Τζέι Ουάλας συμφώνησε με την Μπενετόν Τρεβίζο στην οποία θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια.

Πρόκειται για την πρώτη μεταγραφή της ιταλικής ομάδας που είχε εκφράσει το ενδιαφέρον της για τον ύψους 2.04 σέντερ και κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν κατά την οποία ο 26χρονος αγωνιζόταν με την Κάπο Ντ' Ορλάντο.

"Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα ευκαιρία που παρουσιάζεται στην καριέρα μου. Το Τρεβίζο είναι σπουδαίο μέρος για να παίξεις μπάσκετ. Αυτό που μου αρέσει περισσότερο απ' όλα είναι το γεγονός ότι με επέλεξαν σε ένα χρονικό σημείο κατά το οποίο η ομάδα και οι οπαδοί της μετά από μία δύσκολη χρονιά θέλουν παρά το οποιοδήποτε κόστος να επιστρέψουν στην κορυφή".

"Στη Γερμανία έζησα φανταστικές στιγμές κάτι που συνέβη και με την Κάπο Ντ' Ορλάντο και δεν το λέω αυτό γιατί με ενδιαφέρουν τα νούμερά μου σε κάθε παιχνίδι και οι πόντοι που θα βάλω. Είμαι συγκεντρωμένος πάντα στην άμυνα, τα ριμπάουντ και τη δημιουργία φάσεων για τους συμπαίκτες μου και ελπίζω στο Τρεβίζο να συνεχίσω αυτή την αποστολή
".

Όσον αφορά στα αγωνιστικά του στοιχεία πρόκειται για καλό σουτέρ τριών πόντων με δυνατότητα να παίξει τόσο με πλάτη όσο και με πρόσωπο στο καλάθι. Στην άμυνα μαρκάρει το "τεσσάρι" και το "πεντάρι" της αντίπαλης ομάδας ενώ έχει έφεση στα ριμπάουντ και "βλέπει" γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια της τελευταίας περιόδου είχε με τη φανέλα της Κάπο Ντ' Ορλάντο 14.4 πόντους (52% στα δίποντα και 37% στα τρίποντα), 10.7 ριμπάουντ και 2.1 ασίστ.

Πριν αγωνιστεί στην ομάδα της Σικελίας, είχε παίξει στη Γερμανία με την Άισμπάρεν Μπρεμερχάβεν ενώ πέρυσι το καλοκαίρι είχε συμμετάσχει στο σάμερ λιγκ με τους Ρόκετς. Αυτή ήταν η μοναδική του επαφή με το ΝΒΑ που δεν του έδωσε σημασία αφού αποφοίτησε από τον Πρίσντον με το οποίο κέρδισε τις εντυπώσεις.

Ο Αντρέα Ματσόν βρίσκεται στο Ορλάντο για να παρακολουθήσει το καμπ που γίνεται αυτή την περίοδο, αλλά το θερμόμετρο στον Αρη ανεβαίνει. Μετά την αποδέσμευση του Χρήστου Χαρίση από την Προκόμ, το όνομα του Έλληνα πλέι μέικερ επανήλθε στο προσκήνιο για τους "κιτρίνους", ενώ μαζί με αυτό συζητήθηκε κι εκείνο του Φάνη Κουμπούρα.

Και οι δύο παίκτες έχουν εκπρόσωπο τον Τάσο Δελημπαλταδάκη, με την ΚΑΕ να μιλάει μαζί του για ενδεχόμενη συνεργασία με τους παίκτες. Και ο Κουμπούρας μένει ελεύθερος από την Ολύμπια, οπότε το ενδεχόμενο συνεργασίας με τον Αρη είναι πλέον πιθανό. Στον Αρη φαίνεται να θέλουν να κλείσουν τη θέση του πλέι μέικερ με τους δύο παίκτες και τον Κίκι Κλαρκ, αλλά βασικό είναι να απελευθερωθούν από το συμβόλαιο του Ντάριους Ουάσινγκτον. Ούνικς Καζάν και Ντιναμό Μόσσχας Περιχώρων είναι τα φαβορί για την απόκτησή του.

Τέλος, ο Αρης μάλλον είναι κοντά στην απόκτηση του Γιώργου Τσιάρα από την Ολύμπια Λάρισας. Περισσότερα θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες.




πηγες SPΟΡΤ24,sportnet

Δεν υπάρχουν σχόλια: