Σάββατο 24 Μαΐου 2008

ΧΩΡΙΣ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ...

Χωρίς παρατράγουδα πραγματοποιήθηκε το πρωί της Παρασκευής η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του δευτέρου αγώνα της σειράς των τελικών της Α1 ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, που θα γίνει την Τρίτη στο ΣΕΦ (20:00).

Αποφασίστηκε πως θα εκδοθούν 10.800 εισιτήρια, ενώ θα παραμείνουν κλειστές οι πτυσσόμενες θύρες πίσω από τους πάγκους, δηλαδή αυτές που αντιστοιχούν στα τμήματα 125 και 126. Αυτό σημαίνει πως θα κυκλοφορήσουν 201 λιγότερα εισιτήρια.

Η είσοδος των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο θα γίνει από φυσούνα που θα φτάνει μέσα στο παρκέ. Αξίζει να σημειωθεί πως η φυσούνα που υπάρχει στο φαληρικό κλειστό δεν είναι αρκετά μακριά και για αυτό θα μεταφερθεί πρόσθετη από το ΟΑΚΑ. Δεξιά και αριστερά της θα είναι τοποθετημένοι αστυνομικοί, όπως επίσης και πίσω από τον πάγκο των φιλοξενούμενων. Η αποστολή του Παναθηναϊκού θα φτάσει στο ΣΕΦ με αστυνομική συνοδεία, χωρίς επισήμους. Στο κλειστό θα λειτουργήσουν κάμερες ασφαλείας, οι πόρτες του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30 και δεν θα πλησιάζει κανείς χωρίς εισιτήριο του αγώνα.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν ο αναπληρωτής αστυνομικός διευθυντής Πειραιά, Ευάγγελος Χρηστακόπουλος, ο εκπρόσωπος του ΕΣΑΚΕ, Γιώργος Κονδύλης, ο αναπληρωτής διευθυντής του ΣΕΦ, Τάσος Μητρόπουλος, ο εκπρόσωπος της ΔΕΑΒ Θοδωρής Κεφαλάς, ενώ τον Ολυμπιακό εκπροσώπησε ο Γιάννης Τσιρώνης και τον Παναθηναϊκό ο Μιχάλης Γεωργαντής.


ΠΗΓΗ

SPORT-FM

Δεν υπάρχουν σχόλια: