Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟΝ ΑΡΗ! ΠΟΙΟΙ ΦΕΥΓΟΥΝ ΠΟΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΜΕΝΟΥΝ!

Είναι δεδομένο εδώ και ημέρες ότι ο Αντρέα Ματσόν έχει πολύ καλή γνώμη για τον Κίκι Κλαρκ απο την εποχή που ο δέυτερος επαιζε στο αιγάλεω ωστόσο ολα εξαρτώνται από τον Ντάριους Ουάσιγκτον.
Ο βραχύσωμος Αμερικανός πλέι μέικερ έχει συμβόλαιο με τον Αρη και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο (αξίας περίπου 400.000 δολαρίων) και μόνο με μία ισόποση οικονομικά πρόταση θα αδειάσει μία θέση στο ρόστερ της ομάδας. Ο Ματσόν επιθυμεί την αποπομπή του παίκτη καθώς δεν εχει δικαιώσει σε τιποτα τον θορυβο γύρω από το ονομα του. Προς το παρόν, υπάρχει μόνο φιλολογικό ενδιαφέρον από ρωσικές ομάδες.
Η πλευρά του Κλαρκ από την άλλη, τηρεί στάση αναμονής αφού ο χρόνος δουλεύει για τον παίκτη. Οι μετοχές του είναι ανεβασμένες μετά από δύο καλές χρονιές στην Ευρώπη και οι προτάσεις δεν του λείπουν.
Εν τω μεταξύ, ολοένα και πληθαίνουν οι πληροφορίες ότι ο Αρης ετοιμάζεται να «δέσει» τον Δημήτρη Τσαλδάρη με νέο συμβόλαιο αφού οι διοικούντες την ομάδα παρουσιάζονται ευχαριστημένοι από την προσφορά και την αγωνιστική διάθεση του παίκτη.

Αντιθέτως πολύ δύσκολα θα παραμέινουν και την νέα χρονια οι Αγαδάκος και Καλαιτζης.Μεσα στις επόμενες εβδομαδες θα υπαρξουν εξελίξεις και στο θέμα του Σάββα Ηλιάδη ο οποίος θα παραμείνει μονο αν υπαρξει σημαντική μείωση αποδοχών του.

Δεδομενη πρεπει να θεωρειται και η προσπάθεια για λύση του συμβολαιου με τον Κεβιν Φλέτσερ. Ο Αμερικανος εξακολουθει να ανήκει στον αρη αλλα ειναι απιθανο να παραμεινει και την πόμενη χρονιά.

Στην Θεσσαλονίκη αναμένεται να επιστρέψει και ο νεαρός Ματαλόν ο οποιος πηρε ην φετινη σεζον πολύτιμες εμπειρίες με την οάδα του Κολοσσού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: