Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ 2008-09

Όπως κάθε μεταγραφική περίοδο έτσι και φέτος οι δύο αιώνιοι ειναι αυτοί που πρωταγωνιστούν στις μετεγγραφές με δεκάδες ονόματα να παρελάζουν στις εφημερίδες και τα sites.


Απο την μερία του ο Πρωτάθλητης Παναθηναικός όπως καθε ομάδα του Ομπράντοβιτς θα κρατήσει έναν σίγουρο βασικό κορμό που θα αποτελείται απο τους Διαμαντίδη,Χατζηβρέττα, Τσαρτσαρή, Περπέρογλου , Μπατίστ , Αλβέρτη ενώ σε ξεχώριστη κατηγορία ανήκουν οι Ουίνστον , Γιασικεβίτσιους και Ζίζιτς οι οπόιοι δεν ειναι σιγουροι και για την νεα περίοδο.

Ο Παναθήναικός βρισκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Κένεντι Ουίνστον μιας και το"πείραμα" δεν πέτυχε τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν ήταν τα εξής : Χέρμαν, Ντελφίνο και Φερνάντεθ. Ο Ουίνστον θα παραμείνει μόνο αμα δεν κλείσει ο Παο κάποιον απο τους παραπανω.Το μόνο σιγουρο ειναι ότι η υπόθεση θα εχει ξεκαθαρίσει εώς τα μέσα Ιουλίου.

Για τον
Γιασικέβίτσιους υπάρχει πρόθεση να μεινει από την ομάδα και όλα θα κριθούν απο το κατα πόσο θα θελήσει να μείνει στην Ελλάδα. .
Ο Λιθουανός γκαρντ βρίσκεται στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα και της Μακάμπι, καθώς ο ίδιος δεν έχει ξεκαθαρίσει εάν θα μείνει ή όχι στην Ελλάδα και τον Παναθηναϊκό. Έχει πάρει διορία από το «τριφύλλι» για να απαντήσει μέχρι τις 15 Ιουλίου, αλλά ως τότε πολλοί θα επιχειρήσουν να δελεάσουν τον «Σάρας».

Οσον αφορά την περίπτωση του Ζίζιτς ισχύει ότι και με τον Ούινστον.

Σιγουροι για αποχώρηση πρεπει να θεωρούνται οι Μπετσίροβιτς,Ντικούδης,Πρκάτσιν,Τομάσεβιτς.

ΟΙ
ΜΕΤAΓΡΑΦΈΣ

O Πέκοβιτς που εχει κλεισει μοιάζει με ανάσα δροσιάς στους ψηλούς και είναι ο παίκτης που θα αξιοποιήσει τους πολύ καλούς κοντούς. Η συμφωνία με τον Σέρβο θα χαλάσει μόνο αν μπει στη μέση του ΝΒΑ οπότε θέλει υπομονή.

Ο Φώτσης θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 1,5 εκατ. ευρώ ετησίως, με τη Ντιναμό Μόσχας να εισπράττει τις 160.000 ευρώ, που προέβλεπε η ρήτρα αποδέσμευσης του.
Ο διεθνής άσος επιστρέφει για δεύτερη φορά στο «τριφύλλι».

Ο Βεργίνης του ΠΑΟΚ σύμφωνα με πληροφορίες θέλοντας να παραμείνει στην Ελλάδα προτιμά να συνεχίσει την καριέρα του στους νταμπλούχους από το να αποδεχθεί το ενδιαφέρον που υπήρξε από την Ουνικάχα Μάλαγα αλλά και από την Βαλένθια.

Στο συμβόλαιο του Βεργίνη με τον ΠΑΟΚ είχε τοποθετηθεί όρος σύμφωνα με τον οποίο με την καταβολή ενός συγκεκριμένου ποσού έμενε ελεύθερος. Ποσό που σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις θα καταβληθεί από τον Παναθηναϊκό .

Η Αγορά ενός τριαρίου θα γίνει πράξη μόνο εάν αποχωρήσει ο Ουίνστον . Πιθανοι αντικαταστάτες
Ο Βάλτερ Χέρμαν των Ντιτρόιτ Πίστονς και ο Κάρλος Ντελφίνο των Τορόντο Ράπτορς είναι κάποιες αξιόλογες λύσεις που εξετάζονται καθώς επίσης
και οι Ντρου Νίκολας Τερελ ΜακΙνταιρ από την ευρώπαικη αγορά.
Για τους πρώτους δύο εχουμε ξαναγραψει
εδω
Ο Ντρου Νικολας ειναι ένας απο τους καλύτερους σκορερ στην ευρώπη ειναι φοβερος σουτερ και πολυ αθλητικος για γκαρντ. Μπορει να καλύψει όλες τις θέσεις της περιφέρειας με άνεση ενώ τα γρήγορα πόδια του τον βοηθούν να παιξει σωστή και αποτελεσματική αμυνα. Το πικ εντ ρολ αποτελεί ένα απο τα δυνατά του σημεια κατι που ταιρίαζει πολύ στην φιλοσοφία Ομπράντοβιτς μπορει να πασάρει και να σουτάρει εξίσου καλά μετά το σκριν στο μειονεκτήματα του πρέπει να βάλουμε την παρορμητικοτητα και τον "περιεργο" χαρακτηρα του. Αμα αποκτηθεί θα μιλάμε για την καλύτερη περιφέρεια της ευρώπης!
Ο πρώην παίκτης της Εφές Πίλσεν έχει κινήσει το ενδιαφέρον της Ντιναμό Μόσχας , της Ούνιξ , της ΤΣΣΚΑ και του Ολυμπιακού.

6 σχόλια:

lerleft είπε...

sosta ta les...sinergati m!!!elpizw ta ipoloipa site na min mas antigrapsoun...(pali)

G.K είπε...

nai ...mn MAS antigrapsoun

BIG 3 είπε...

Παιδια ο Σαρας λογικα θα παραμεινει γιατι το χει πει και ο Ζοτς σε σερβικη εφημεριδα αλλα και ο Σαρας το εχει πει στον Ασπρουλια σε συνεντευξη και θα είναι δυσκολο να βρεθει ομάδα να του δώσει τα ιδια λεφτά.

Θα αποκτηθεί λογικά και ο Μακ Ιντάιρ στην θέση του Μπετσιροβιτς (αν δεν κλεισει αυτος ο Νικολας ειναι πιθανή λυση, αλλά λογω χαρακτήρα χανει πόντους...)

Φωτσης, Πεκοβιτς Βεργίνης κλεισμενει και Ο Βεργινης θα δωθει δανεικοσ στον Παοκ την πρωτη χρονιά για να παρει χρονο. Είναι η ηλικια του που θελει χρονο για μπασκετ και οχι πάγκο..

Για να καλυφθει το κενο του Βεργίνη για αυτην την σεζον ίσως αποκτηθεί ο Μπλάκνευ αν μείνει ελέυθερος για 1 χρονο που έιναι και κοινωτικος και δεν θα διεκδικεί και πολύ χρονο..(θυμηθείτε το αυτό)..

Στα 3 αρια πάλι πιστεύω πως ο Γουίνστον θα φυγει για βαλενθια και θα αποκτηθει ένας εκ των Χερμαν Ντελφινο με τον δευτερο να εχει το πλεονεκτημα..

Για Ρούντι Φερνανδεζ παρότι μού αρεσε μια αναλύση που είχατε κανει, το θεωρώ δύσκολο επειδή παιζει πολύ 2αρι.

Και όσον αφορα το θέμα του Ζίζιτς πιστεύω πως αν βρεθεί μια καλή κοινοτική λύση θα αντικατασταθει..(Μην ξεχνάτε το ονομα του Λάζου, που είναι παιδί του Ζοτς...)-Δεν λέω φαντάζει απίθανο αλλά τόσα γίνονται..-

Συνεπώς το ρόστερ του Παναθηναικου ειναι πιθανο να είναι..

Διαμαντιδης, Σπανούλης, (Μπλάκνευ)?
Σαρας, Χατζιβρέττας, (Μακ Ινάιρ)?
Περπέρογλου, (Ντελφίνο)?,Αλβέρτης,
Τσαρτσαρής, Φώτσης
Μπατίστ, Πέκοβιτς, (Λάζος)???

Δ.

BIG 3 είπε...

Και αν όχι Λαζος ίσως Τέρενς Μόρρις που ακούγεται...(Θυμηθείτε το και αυτό..)

Δ.

G.K είπε...

bsk ego pisteuo oti poli diskola tha erthi o lazos gt den exei kai tis kaliteres sxesis me ton zots afiste pou o servos tha parei pio light psilo apo ton lazo. M fainetai poli diskolo na afisei ton blacney na paei ston antipalo oti kai an akougetai. gia morris eixe endiaferthi h cska kai poli diskola tha erthei.Gia bergini simfono alla sen xero pion tha parei o pao gia antikatastaati tou becirovic mcintair einai poli kali lisi mono p tha prepei na agorasthei apokleistika os 2 an kai prosopika pisteyo oti o nikolas einai kaliteros.

G.K είπε...

tis epomenees meres tha akolouthisei analisi gia ton osfp