Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

Διαφωνία «αιωνίων» στη σύσκεψη ασφαλείας του πρώτου τελικού της Α1
Αθήνα
Πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας στον πρώτο τελικό των φετινών πλέι οφ, Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός που έχει προγραμματιστεί για το ερχόμενο Σάββατο.

Τον Παναθηναϊκό εκπροσώπησαν οι Μάνος Παπαδόπουλος και Μιχάλης Γεωργαντής, για τον Ολυμπιακό παρέστη ο Γιάννης Τσιρώνης, την αστυνομία ο Διευθυντής Βορειοανατολικής Αττικής κ. Κορδάλης και τη ΔΕΑΒ ο κ. Τσίτζος. Για τον δεύτερο τελικό, θα πραγματοποιηθεί νέα σύσκεψη αύριο στις 11:00 π.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο Ολυμπιακός πάντως ζήτησε να μην τοποθετηθούν ηχεία κοντά στον πάγκο της ομάδας του, αίτημα που ο Παναθηναϊκός αρνήθηκε. Η διαφωνία σημειώθηκε στα πρακτικά και θα υπάρξει απόφαση από την αστυνομία.

Το πάθημα... έγινε μάθημα στους «ερυθρόλευκους», καθώς πέρυσι είχαν δημιουργηθεί επεισόδια ανάμεσα στους εκπροσώπους των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ, καθώς η ένταση ήταν ιδιαίτερα υψηλή με αποτέλεσμα να μην ακούν οι παίκτες τις εντολές του τότε προπονητή της ομάδας του Πειραιά, Πίνι Γκέρσον. Είχαν ακολουθήσει τραγελαφικά γεγονότα με τον Ολυμπιακό να αποσυνδέει τα ηχεία και τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού να τα επανασυνδέουν.

Οι αποφάσεις της σύσκεψης για τα μέτρα ασφαλείας στον πρώτο τελικό των πλέι οφ της Α1 ανδρών στο μπάσκετ ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (Σάββατο, 24/5) έχουν ως εξής:

1. Το τμήμα 103 πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού θα μείνει κενό.

2. Στο τμήμα 105 πίσω από τη γραμματεία θα παραμείνουν κενά 35 καθίσματα.

3. Οι πέντε πρώτες σειρές πίσω από το καλάθι που είναι στην πλευρά του πάγκου των «ερυθρόλευκων» θα παραμείνουν κενές.

4. Η είσοδος των δυο ομάδων θα γίνει από την κεντρική φυσούνα.

5. Σε περίπτωση που μέλη της διοίκησης του Ολυμπιακού θελήσουν να βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι, τότε ο Παναθηναϊκός θα τους φιλοξενήσει είτε στα επίσημα, είτε σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο.

Αλλαγή ώρας στον 2ο τελικό

Αλλαγή στην ώρα έναρξης του δεύτερου τελικού των φετινών πλέι οφ στην Α1 ανδρών στο μπάσκετ ανακοίνωσε ο ΕΣΑΚΕ. Ο αγώνας Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός στο ΣΕΦ θα ξεκινήσει στις 20:00, αντί στις 21:00, όπως αρχικά είχε προγραμματιστεί, την ερχόμενη Τρίτη, 27 Μαΐου και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από το «ΣΚΑΪ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: