Παρασκευή 23 Μαΐου 2008

ΔΙΑΜΑΝTIΔΗΣ: ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΟΣΦΠ-ΠAO EINAI AΛΛΙΩΣ"

Πανέτοιμοι να στεφθούμε πρωταθλητές

Γεια χαρά σε όλους!

Επιτέλους ξεκινούν οι τελικοί το Σάββατο. Δεν είναι και ότι καλύτερο να μην έχουμε παίξει επίσημο ματς εδώ και δέκα μέρες. Δεν μπορούμε βέβαια να κάνουμε τίποτε γι’ αυτό. Θα φανεί αν ξεκουραστήκαμε ή αν σκουριάσαμε περιμένοντας, στη σειρά των τελικών με τον Ολυμπιακό.

Αυτά τα παιχνίδια δεν θα έχουν καμία σχέση με όσα παίξαμε στα πλέι οφ, τόσο εμείς όσο και ο Ολυμπιακός. Χωρίς την παραμικρή υποψία υποτίμησης προς το Μαρούσι, που διαθέτει σπουδαία ομάδα, αλλά όταν παίζει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Περιμένω πολύ δύσκολους αγώνες.

Σε μία τέτοια σειρά δεν υπάρχουν κλειδιά, ούτε μυστικά. Γνωριζόμαστε πολύ καλά και ξέρουμε τι να περιμένουμε από τον Ολυμπιακό. Το ζητούμενο είναι να εφαρμόσουμε στην πράξη, δηλαδή στο γήπεδο, τη στρατηγική που θα καταστρώσει ο προπονητής μας. Στόχος και των δύο ομάδων είναι οι τρεις νίκες. Τώρα αν αυτές έρθουν σε τρία, τέσσερα ή πέντε ματς, δεν έχει καμία σημασία.

Εχουμε δείξει ότι κάθε χρόνο έχουμε κίνητρο και θέληση στους τελικούς. Γι’ αυτό και στεφόμαστε πρωταθλητές Ελλάδος. Με την κατάκτηση του πρωταθλήματος και την ολοκλήρωση του νταμπλ, θα κλείσουμε μία χρονιά, στην οποία δεν πήγαμε όπως θα θέλαμε, λόγω της κακής πορείας στην Ευρωλίγκα. Είμαστε πανέτοιμοι να στεφθούμε πρωταθλητές.

Ευχή δική μου, αλλά πιστεύω και όλων των παικτών από τις ομάδες είναι να γίνουν όμορφα ματς. Να έρθει κόσμος και να γεμίσει τα γήπεδα. Να απολαύσει μπάσκετ χωρίς ακρότητες και βία.

Εις το επανιδείν

Δημήτρης

3 σχόλια:

tolis είπε...

kaloriziko george!!!

me tis ygies sou!!!

tolis είπε...

gia to thema twra....

alli i glyka na perneis to prwtathlima apo ton gavro kai alli apo to marousi!!!

sigoura me to marousi tha to eixame sigouro to kypellaki alla o titlos tha exei tin aksia tou antipalou

G.K είπε...

μου εκανες ποδαικο τολη thnx!