Κυριακή 25 Μαΐου 2008

Ντέρικ Άλεν o ANTI-MASSEY

Για αντικαταστάτη του Μάσεϊ στον Άρη ήδη εξετάζουν διάφορες περιπτώσεις παικτών και πιο συγκεκριμένα Αμερικανών. Ένας από αυτούς ο Ντέρικ Άλεν της Φρανκφούρτης παρά το γεγονός ότι έχει συμβόλαιο και για του χρόνου με την γερμανική ομάδα. Ο Αμερικανός φόργουορντ φέτος μάλιστα έχει πραγματοποιήσει την καλύτερή του χρονιά στην Γερμανία, μέχρι πέρσι αγωνιζόταν στην Λεβερκούζεν, έχοντας όμως πολύ καλή παρουσία και στο ULEB Cup.

Ο Ματζόν δεν έχει αποφασίσει ακόμα το ποιοι θα είναι συνεργάτες του. Θέμα να αποτελέσει έναν εξ αυτών ο Γιώργος Σιγάλας δεν υφίσταται πλέον. Ο Νίκος Βετούλας το πρωί της Παρασκευής μίλησε με τους ανθρώπους της ομάδας ενώ ο Ιταλός τεχνικός θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε συνεργαστεί με τους Θανάση Παπαχατζή και Δημήτρη Νικολαϊδη την περίοδο 2006-2007.

Μέχρι το τέλος του μήνα είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα της πώλησής του Ντάριους Ουάσινγκτον. Ούνιξ Καζάν και Ντιναμό Μόσχας Περιχώρων φαίνεται κατά σειρά να έχουν τον πρώτο λόγο εκτός και αν υπάρξει μπάσιμο από ομάδα της Ισπανίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: