Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΜΕΙΩΣΑΝ ΟΙ ΣΠΕΡΣ

Ο Μανού Τζινόμπιλι πήρε την κατάσταση στα χέρια του, όπως έχει κάνει τόσες και τόσες φορές όταν οι Σπερς βρίσκονται στο χείλος του γκρεμού.

Με 30 πόντους επανέκαμψε από τα άσχημα παιχνίδια στο Λος Άντζελες κι οδήγησε την ομάδα του στη νίκη, η οποία μείωσε το σκορ της σειράς των τελικών της Δύσης σε 2-1.

"Είναι φοβερός μαχητής. Βάζει μεγάλο βάρος στους ώμους του και παλεύει σε πολλούς τομείς. Έχει μεγάλη αυτοπεποίθηση σε αυτό που κάνει. Οπότε το να κάνει τέτοια παιχνίδια δεν είναι έκπληξη" είπε για τον Αργεντινό άσο ο Γκρεγκ Πόποβιτς, που βλέπει την ομάδα του να παραμένει αήττητη στα πλέι-οφ.

"Ήμουν κακός στα δύο πρώτα παιχνίδια. Σήμερα έβαλα τα πρώτα σουτ και ένιωσα καλά. Όλα έγιναν ευκολότερα για μένα" τόνισε ο καλύτερος 6ος παίκτης του ΝΒΑ, που πέτυχε 5 τρίποντα, ανοίγοντας χώρο στον Τιμ Ντάνκαν (22 πόντοι και 21 ριμπάουντ).

Από τους Λέικερς ο Κόμπι Μπράιαντ είχε 30 πόντους, ενώ ο Πο Γκασόλ πρόσθεσε 15. "Είναι μεγάλη εμπειρία να παίζεις απέναντι στους πρωταθλητές και να σου κλωτσάνε τον... πισινό κατά αυτόν τον τροπο. Ωριμάσαμε πολύ σήμερα" ήταν τα λόγια του Κόμπι Μπράιαντ.

Σαν Αντόνιο Σπερς-Λος Άντζελες Λέικερς: 103-84

Σαν Αντόνιο Σπερς: Μπόουεν 5, Ντάνκαν 22, Ομπέρτο 7, Φίνλεϊ 8, Πάρκερ 20, Τζινόμπιλι 30, Χόρι, Μπάρι 6, Ουντόκα 3, Τόμας 2, Βον, Μπόνερ.

Λος Άντζελες Λέικερς: Ραντμάνοβιτς 9, Οντομ 7, Γκασόλ 15, Μπράιαντ 30, Φίσερ 2, Φάρμαρ 10, Βούγιασιτς 4, Ουόλτον 3, Τουριάφ 2, Αρίζα 2.


ΑΠΟ SPORT24

Δεν υπάρχουν σχόλια: