Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΕΡΟΣ ΣΕ CAMPS O ΚΟΥΦΟΣ -ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΒΑΛΙΕΡΣ!

Στο Λας Βέγκας βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Κώστας Κουφός ο οποίος θα πάρει μέρος στο καμπ "Joe Abunassar's Impcact Basketball" για έξι βδομάδες, προσπαθώντας να... αυξήσει τις μετοχές του ως το ντραφτ της 16ης Ιουνίου.


Ο Κουφός θα έχει workouts (κάτι σαν προπόνηση... επίδειξης) με τους Χιτ που επιλέγουν στο Νο2, με τους Νικς (Νο6), τους Νετς (Νο10) και τους Πέισερς (Νο11).

"Αισθάνομαι υπέροχα. Τώρα θέλω να συγκεντρωθώ στη σκληρή δουλειά, προσπαθώντας να βελτιωθώ. Θέλω να δουλέψω την επίθεση, την άμυνα, τη φυσική κατάσταση και τη δύναμη. Θέλω να πάω το παιχνίδι μου στο επόμενο επίπεδο. Σπρώχνω το σώμα μου προς αυτή την κατεύθυνση" τόνισε ο Κουφός.

"Όλοι βρίσκονται εδώ για τον ίδιο λόγο, θέλουν να βελτιωθούν. Είναι επαγγελματικό το επίπεδο κι υπάρχει μια πολύ καλή ατμόσφαιρα" πρόσθεσε ο πολυτιμότερος παίκτης του τουρνουά NIT.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα του Οχάιο οι "σκάουτερ έχουν δελεαστεί από το ύψος του (2.15) και το μεγάλο άνοιγμα χεριών".

Μέχρι στιγμής οι προβλέψεις τον φέρνουν από το Νο10 ως το Νο19. Το draftexpress.com τον προορίζει για το Νο14 (Ουόριορς), ενώ ο Τσαντ Φορντ του ESPN τον "στέλνει" στους Καβαλίερς που έχουν το Νο19.

"Αν ο Κουφός φτάσει τόσο χαμηλά, δύσκολα οι Καβαλίερα θα τον προσπεράσουν. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος ψηλός που τρέχει καλά το γήπεδο. Μερικοί σκάουτερ τον περιγράφουν σαν έναν νεαρό Ζιτρούνας Ιλγκάουσκας. Πρέπει να δυναμώσει, αλλά θα είναι μεγάλη έκπληξη να καταλήξει τόσο χαμηλά στο φετινό ντραφτ" έγραψε ο Τσαντ Φορντ.

Ο ίδιος ο τζένεραλ μάνατζερ του Κλήβελαντ, Ντάνι Φέρι, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχετικό σχόλιο, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι συχνά οι ομάδες επιλέγουν βάσει εντοπιότητας. Κι ο Κουφός έχει μεγαλώσει στο Οχάιο κι έχει παίξει στην τοπική κολεγιακή ομάδα.
Μάλιστα ο Κουφός δεν έδειξε να επηρεάζεται για τις προβλέψεις σχετικά με το ντραφτ, είτε για τα σενάρια που τον φέρνουν στην Εθνική Ελλάδος.

"Είναι μια μικρή πιθανότητα. Δεν θέλω να σκέφτομαι τόσο μακροπρόθεσμα. Ο βασικός μου στόχος είναι να δουλέψω σκληρά και να παίξω στο ΝΒΑ" ξεκαθάρισε ο 18χρονος σέντερ.


ΑΠΟ SPORT24

Δεν υπάρχουν σχόλια: