Δευτέρα 26 Μαΐου 2008

ΠΑΡΑΠΟΝΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ!

http://superbasket.gr/?c=136&a=103691

Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΑΣ ΑΠΟΨΗ:

Είναι ότι στον ολυμπιακό αν πιστεύουν οτι πρέπει να κάνουν παράπονα πρέπει πρώτα να σιγορευτούν οτι το ΣΕΦ θα είναι εκκλησια για να εχουν δίκιο.
Με την σειρά του ο ΠΑΟ πρέπει να καταδικάσει τα επισόδεια που γιναν πριν την έναρξη του αγωνα με τις ρίψεις κροτίδων στο καλάθι του ολυμπιακόυ.

2 σχόλια:

Παλίνα είπε...

Καταρχάς δεν ήταν κροτίδες.....φυσικά αυτό μικρή σημασία έχει!

Σημασία έχει σ'έναν αγώνα μπάσκετ να μην εκτοξεύονται αντικείμενα,όποια κι αν είναι αυτά!Δεν μπορεί κάποιοι να θέτουν τη ζωή ή την ακεραιότητα κάποιων σε κίνδυνο επειδή οι ίδιοι δεν έχουν μυαλό!
Επίσης αν κάθε ομάδα φρόντιζε για τη σωστή διεξαγωγή του εκάστοτε αγώνα δεν χρειαζόντουσαν οι διαμαρτυρίες γι'αυτό καλά θα κάνουν να είναι πιο υπεύθυνοι και μετά να ζητάνε δεξιά κι αριστερά το δίκιο τους!
Όσο για τη διαιτησία....ειλικρινά δεν έχουν κουραστεί με τα ίδια και τα ίδια....?Παίξτε ρε μπάσκετ κι αφήστε τη διαιτησία(που ήταν άψογη προχθες)......

G.K είπε...

Παλίνα συμφωνώ μαζί σου σε ολα! μαλλον δεν διατύπωσα σωστά αυτα που ήθελα να πω.Ειδικά για την διαιτησία συμμερίζομαι απόλυτα την σκ΄ψη σου ότι ήταν άψογη και για τους δυο. Ο ΠΑΟ έχει άδικο σε αυτά που λέει οτι δεν σφυριξαν φαουλ υπερ του κτλπ αυτα ειναι βλακειες! Ενω δεν πιστεύω οτι έπρεπε να μετρήσει το σουτ του Πρίντεζη λίγο πριν την ληξη.

Οσο για τα αντικειμενα ηταν κατι σαν στρακαστρουκες αλλα πετάχτηκαν και κροτιδες και σε οτι αφορα τις στρακασρουκες υπευθυνος ήταν Η ΚΑΕ που της μοίρασε.