Πέμπτη 26 Ιουνίου 2008

Ντοπέ ο Γουντς

Ο Κιντέλ Γουντς βρέθηκε θετικό σε έλεγχο ντόπινγκ που υποβλήθηκε κατά την διάρκεια των τελικών ανάμεσα στον ΠΑΟ και τον Ολυμπιακό. Ο Αμερικανός φόργουορντ είχε κάνει χρήση χασίς.

ΤΟ ΒΕΒΑΡΗΜΕΝΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΤΟΥ ΚΟΥΙΝΤΕΛ ΓΟΥΝΤΣ

Ο Γουντς κατάφερε να γίνει πρωτοσέλιδο στον αμερικανικό Τύπο το 2004 όταν συνελλήφθει από τις αρχές για άσκηση βίας σε ζώα. Ο ίδιος παραδέχθηκε την ενοχή του και ομολόγησε ότι οργάνωνε κυνομαχίες στο σπίτι του, πολλές φορές βάζοντας τα δυο πιτ μπουλ του, Χόλιγουντ και Σούγκαρ, να συμμετέχουν. Το θέμα ξεκίνησε όταν το ένα από τα δύο πιτ μπουλ του, η Χόλιγουντ, βρέθηκε βαριά τραυματισμένο και εγκαταλελειμμένο. Ο Γουντς, όπως αποδείχθηκε, το είχε εγκαταλείψει, επειδή το σκυλί δεν λάμβανε μέρος στις κυνομαχίες.
Η ποινή που του επιβλήθηκε ήταν 80 ώρες κοινωνικής εργασίας και παράλληλα συμφωνήθηκε να καταθέσει δωρεά, ύψους 10.000 δολαρίων, σε κοινότητα του Ορεγκον. Το παράπτωμα των κυνομαχιών δεν ήταν το μόνο που σημάδεψε εκείνη την εποχή για τον Γουντς. Λίγο καιρό αργότερα ο Αμερικανός φόργουορντ βρέθηκε να οδηγεί χωρίς δίπλωμα και ασφάλεια ενώ όταν η αστυνομία αποφάσισε να διενεργήσει έλεγχο στο όχημα που επέβαινε, βρήκε μια σεβαστή ποσότητα μαριχουάνας.

Ο Γουντς μεγάλωσε στη νότια και διόλου καλόφημη πλευρά του Μέμφις. Λίγες εβδομάδες αφού είδε το φως του κόσμου, ο πατέρας του δολοφονήθηκε αναγκάζοντας τη μητέρα του Βανέσια να τον μεγαλώσει μόνη της .Αφήνοντας όλα αυτά πίσω του, μαζί και τους Μπλέιζερς, ο «προβληματικός» Γουντς - όπως είναι ο μόνιμος χαρακτηρισμός του από τα ΜΜΕ - βρέθηκε στο Μαϊάμι, αλλά έπειτα από τρία παιχνίδια έγινε ανταλλαγή, καταλήγοντας στη Βοστόνη. Αλλα τρία παιχνίδια με τους Σέλτικς, κι αυτά σε αγώνες επίδειξης, προτού οι Νικς της Νέας Υόρκης κάνουν την κίνηση απόκτησής του τον Δεκέμβριο του 2005 και τον διατηρήσουν στο δυναμικό τους έως και τη σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αξιζει να σημειωθει οτι προστιθεται αλλος ένας ξενος στη λιστα των παικων που χρησιμοποιουσαν απαγορευμενες ουσίες και αγωνιστηκαν στην Ελλάδα μετά τους Τάρπλευ ,Αλμπερτ,Ορτιθ,Χέντερσον,Χαρτ,Ντικελ,Νικαγκμπάτζε,Στόουν κ.α

Υ/Γ Συγνώμη για την καθυστερηση των τελευταιων ημερων στην ανανεωση των θεμάτων εξαιτιας προσωπικων λογων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: